kvinde med musik

Planlæg din tid og få styr på dit liv

aa11

Af og til kan man føle at ens liv kører afsted med 180 km i timen, og at man simpelthen ikke kan følge med. Her er det en rigtig god ide at tage et kig på din livsstil, og overveje om der er noget som at du kunne gøre anerledes. Dette kan være både små og store ting, men det vigtigste er at det er dig som der vælger det, da du har ansvaret for dit liv. Når det er at du stopper med at med at give andre mennesker eller selve verden ansvaret eller skylden for dine problemer, så er det at du selv tager kontrol over dit liv.

Kig derfor på dit liv og se om hvad som DU har lyst til at ændre. Måske har du lyst til en ny hobby eller noget helt andet.

planlæg din tid

Haven som hobby

At ordne have er en super god og sund hobby at implantere i sit liv, hvis det er at man går og leder efter noget nyt sjov i livet. Find gode råd til haven så at du kan få den bedst mulige hobby, og så at du kan få mest muligt ud af din fritid. Du kan finde gode råd til hvordan du bedst muligt kan få mest muligt ud af din have. Dette kan både være store ting, som at skulle lægge ny terasse osv. men det kan også være i de helt små ting, som fx de nemmeste blomster at så, og hvordan du laver din egen køkkenhave.

Har du ikke en have selv, men en teresse, så kan du også sagtens pynte din terasse så meget som muligt. Du kan finde de flotteste planter at så, så at du ikke behøver at have en kedelig terasse.

Brug hypnose til en masse forskellige ting

De fleste har nok hørt om eller set hypnose i kultiske film og andre specielle steder. Men hvad mange mennesker ikke ved er, at hypnose er en ganske almindelig behandlingsform. Du kan desuden behandle rigtig mange forskellige ting med hypnose. Hypnose virker også rigtig hurtigt i forhold til mange behandlingsformer. Hvis du har en lidt besynderlig problemstilling, så kan det være en rigtig god ide at behandle denne med hypnose. Har du fx angst for en speciel ting, såsom knappper, så kan du prøve at behandle dette med hypnose. Her er det at hypnotisøren snakker til din underbevidsthed. På den måde kan dine problemer dermed hurtigt blive behandlet.

Husk at behandle dig selv godt

Det er super vigtigt for dit helbred, at du husker at behandle dig selv godt. Mange mennesker holder fast i præstationskulturen – det kan dog være rigtig hårdt ikke at give sig selv et skulderklap i ny og næ. Husk at altid at lytte til din krop og så derefter at handle på det. Ellers kan du ende med at blive syg. Husk fx at tage på apoteket hvis du oplever nogle gener. Her kan du spørge personalet til råds så at du igen kan være komfortabel.

lægetjek

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *