Ferieparadis

Tag dine friheder på en hektisk rejse

aa11

Har du stået i situationen før. I har travlt. Det er gang i gaden. I aner ikke, hvor I skal hen. Alle prøver at gøre sig klog på, hvilken vej I skal gå, og tonen begynder at ryge op i top. 

Hvad gør man der? For I er jo på rejse sammen, I skal jo helst hygge jer, nu hvor I har rykket rundt, så der er hul i kalenderen til en tiltrængt pause. 

Så tager du lige fem minutter, hvor du undlader med at blande dig og bare lige slappe af i stedet. Det giver sjældent særlig god mening, at alt for mange kommer med deres holdning på samme tid.

Aarhus_centrum

Alle rejser har sine op- og nedture

Selv den bedst planlagte rejse med din skønne familie eller dine skønne venner kan blive en mindre katastrofe, hvis I ikke husker at være en smule realistiske. 

Ingen mennesker kan være sammen i mange dage i streg, uden at der af og til bliver tid til lige at hive stikket. Det er ikke bare rart og bringer den gode tone tilbage, det er strengt taget nødvendigt for, at ferien bliver værd at huske tilbage på. 

Der er lavet mange videnskabelige undersøgelser med mennesker, der er sammen i låste lokaler, på en båd eller bare over en længere periode, uden at de kan have kontakt til andre mennesker. 

Det ender ofte med nogle meget ubehagelige situationer. Og hvad fortæller det os så? 

Det fortæller os, at mennesker er et socialt dyr, vi har behov for hinanden, men vi skal også kunne slappe af for os selv. vi har også behov for bare at være stille og stirre ud i luften, hvis det er det, der behager os. 

Og specielt når det kommer til ferien, der gerne skal være fantastisk, og som har det med at blive kørt op på et stadie, hvor det er svært for ferien at kunne præstere. 

Den ferie trænger til, at I lader hinanden hive stikket og bare laver, det I har lyst til. Familieture kan være fantastiske. De kan også være meget sure, hvis der ikke er rum for enerummet.

Benyt ferien til at stresse af med en el-cigaret

Og hvad skal du så bruge dit enerum til. Den tid, hvor du gerne vil slappe lidt af. Hvor du vil kigge dig rundt i gaderne eller ligge at slikke sol. 

Du kunne gøre brug af feriens friere rammer og anskaffe dig en el-cigaret. Det kunne være en aspire, der kan hjælpe dit humør tilbage på rette vej. 

På den måde får du givet afløb for alle de frustrationer og irritationer, der kan være i forbindelse med at finde hotellet, poolen, restauranten eller hinandens gode humør. 

Måske kan el-cigaretten hjælpe dig lidt på vej.

Afstresning

Husk at nyde ferien

Derfra er der kun en ting tilbage at skrive – husk det gode og høje humør.

Det kan være hårdt at være samlet så mange dage. Men med den lille pause, bliver det forhåbentligt den skønne ferie, som I alle sammen drømte om, inden I tog afsted. 

For det er lige, hvad I gjorde. I drømte alle sammen om den skønne tur med venner eller familie – få den så forløst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *