Ur

Når tiden går i stå

aa11

Tiden er noget, som vi aldrig kan ændre på. Den bliver ved med at gå. Og selvom at klokken ikke er det samme alle steder i verden, som den er her, så ændrer det ikke på det faktum, at tiden er den, der afgør, hvorvidt vi kommer frem i livet eller ej.

Når tiden går, udvikles vi nemlig alle sammen. Med tiden får vi bedre uddannelser, vi bliver bedre til at udføre vores arbejde mere effektivt, og vi lærer konstant nye ting. Tiden er derfor den, der sørger for konstant fremdrift. Og det er også derfor, at der hele tiden bliver snakket om fremtiden. For alle ved, at i fremtiden vil der ske en masse nye og spændende ting.

Innovationen vil være taget til, hvorfor der vil være blevet udviklet en lang række forskellige ting inden for blandt andet teknologien, som kan være til både hjælp og underholdning i hverdagen. Men der vil også være kommet ting til, der formår at udfordre os på den måde, som vi lever vores liv på.

Med tiden vil alt derfor ændre sig og forandres. Og her er det ikke nødvendigt at snakke om fremtiden, som noget der sker om 10, 20 eller 50 år – tvært i mod. Fremtiden er også det, der sker om et øjeblik.

Død

Når livet er hårdt, kan tiden gå i stå – men den vil også læge alle sår

Og med det sagt er der nogle, der vil opleve, at tiden netop kan gå i stå. Livet er nemlig fyldt med udfordringer og ting, som der skal overkommes. Der er altid svære tider, og når sådanne oprinder, vil tiden gå i stå, og man vil miste alt fornemmelse for, hvor lang tid der er gået, hvor lang tid der er igen, og hvor meget tid der er blevet spildt.

Det er blandt andet sådanne følelser, man står tilbage med efter et dødfald af en, som der har stået en nær. Her bliver man så tynget af sorg, at man kan glemme alt om tid og sted. Og når det sker, kan det være svært at tænke praktisk og tage sig af de efterfølgende opgaver, der skal overkommes i forbindelse med et dødsfald.

Der er for eksempel en begravelse, som der skal arrangeres, der er papirer, der skal gå i orden og der er eventuelt også et dødsbo, der nu skal tømmes for et helt liv. Og inden for den dør er tiden bestemt gået i stå. Her vil alle tingene stå, som da personen var i live, og det kan være et hårdt slag.

Derfor findes der heldigvis hjælp til sådanne situationer, idet det er muligt at få professionel hjælp til tømning af dødsbo.

Træning

Tiden bliver unødvendig, når man har det godt

Tiden går dog ikke kun i stå i de situationer, hvor livet er hårdt, det er bestemt også noget, der sker, når man nyder livet og blot fyldes med glæde. Når man har det godt, siges det, at tiden går stærkt, men hvis man virkelig mærker efter og prøver at forstå det hele, vil man opdage, at tiden slet ikke går. For pludselig er man slet ikke afhængig af den mere. Man behøves ikke at være bekymret for tidspunkter, idet man blot kan leve livet og gøre de ting, som der falder en ind – spontant eller ej.

Det er en følelse, som der er mange, der oplever, når de for eksempel laver yoga. Lyder det interessant? Så læs mere her og lær hvad du behøves at have for at føle dig helt og holdent tilfreds med en yogasession, hvor du for alvor vil opleve at tiden går i stå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *