Lad baby rejse med

Tag barnet med ud at rejse

aa11

Det at rejse kan være en fantastisk oplevelse for både unge og gamle. Den kan dog kompliceres en hel del, hvis man har de helt unge med. Bare fordi man har fået barn, behøver man dog ikke at give afkast på sine drømme om at rejse. Det kræver dog lidt ekstra forberedelser, hvis man gerne vil have den lille med ud at se verden.

Husk barnevognen

Overvej længden og typen af rejse

Først og fremmest lægger det faktum, at I har et lille barn med selvfølgelig et vist låg på den type af rejser, I kan foretage jer. Hvis barnet overhovedet kan gå, gør det sig nok ikke gældende for særligt lange distancer, hvorfor I under alle omstændigheder bør medbringe en barnevogn eller lignende. Sørg derfor også for, at destinationen giver rig mulighed for at gå rundt med sådan en. 

Derudover har I med garanti også brug for en masse andet udstyr, som det også er tilfældet i jeres daglige liv med barnet. Det kan være alt lige fra yndlingssutterne til en pusletaske

Særligt sidstnævnte bør I dog sørge for er muligt og nemt at tage med sig. Lad det være en rummelig pusletaske i god kvalitet og med en god skulderstrop, så den er nem at tage med på jeres eventyr. På den måde vil jeres pusletaske nemlig også kunne rumme en smule udover de nødvendige pusleting. Det kunne være alt lige fra endnu et par tykke strømper til de kolde aftener til et par babyhøreværn, hvis byens larm blive lidt for meget.

Hav barnets interesser i fokus

Hav barnet i fokus

Selve rejsen bør også bære præg af, at I denne gang skal have en lille ny med. Tænk derfor blandt andet på, at det nok ikke lige er inden for de næste par år, at I skal tage den lange flyrejse med flere forskellige mellemlandinger. Hvis I kommer i god tid og er godt forberedt, kan I dog sagtens tage den lille med ombord på et fly uden de store komplikationer. Af hensyn til både dig selv og de andre omkring dig, bør du dog gøre det så behageligt som muligt for barnet. Sæt det for eksempel i bæresele, så du har frie hænder, og giv måske en smule mælk under takeoff for at forhindre propper i ørerne.

Der er dog ingen tvivl om, at den lille gør flyrejsen en del mere kompliceret. Måske bør I altså benytte muligheden til i stedet at tage en lidt kortere bilferie, hvor I har bedre mulighed for at være sammen med barnet. I sidste ende er det vel trods alt derfor, I har fået det og gerne vil have det med overalt. Indrøm derfor gerne, at jeres liv er ændret for altid grundet den lille ny, men at det er ændret for det bedre. I vil nyde at tage barnet med til de mere børnevenlige turistattraktioner, hvor end I tager hen, ligesom jeres bedste minde ikke vil være smuk arkitektur eller godt vejr. Det vil være det smil, der fylder hele ansigtet på jeres barn, når det oplever noget smukt eller spændende. Netop deri ligger nemlig grunden til at tage sit barn med ud at rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *