Hvem er Timecodes.com?

Om Timecodes.dk

Timecodes. Tidszoner. Rejsefeber. Det er det, vi står for her hos Timecodes.dk – og vi ønsker at dele alle vores erfaringer og alle vores gode tips og tricks med alle jer, der læser med. Vi ønsker at opbygge et fællesskab omkring vores alles interesse – nemlig rejser.

Vi skriver artikler om alt mellem himmel jord – eller nærmere om alt mellem sydpolen og nordpolen. Vi har drømt, vi har sparet, vi har rejst – alt sammen for at du slipper for at lave de samme fejl som os. Vi har smidt penge ud ad vinduet, for at du ikke skulle gøre det. Og vi har samlet alle de bedste råd lige her, så du kan blive klogere på den verden vi lever i, samt hvordan du udforsker den på bedste vis. 

Hvis du har samme interesser som os, er dette det perfekte sted til dig. Det er nemlig her, du kan lære. Og det er her, vi kan skabe kommunikation og fællesskab. Vi samles om en interesse. Vi samles om rejsefeberen.

Rejseguides – til dig, der vil udforske verden og til dig, der vil blive klogere på dit eget land

Her på hjemmesiden finder du tonsvis af rejseguides, men ikke kun til resten af verden.

Selvom udlandet og verden udenfor er enormt spændende, og globaliseringen har gjort det muligt, at vi kan flytte os fra sted til sted og opleve både det rige og det fattige, det gode og det onde, så er det altså ikke altid, at budgettet lige rækker til det. Med det betyder ikke, at du skal gro fast i hjemmet og gro fast i rutinerne.

Derfor har vi forsøgt at samle alle de bedste tips og tricks til, at du kan udforske det land, du lever i. Det land du er opvokset i. Det land – du påstår – du kender som din egen bukselomme. Vi vil vædde med, at du tager fejl.

Men hvis du har budgettet – hvorfor så blive herhjemme? Oplev det du kan, og oplev det med hjælpen fra os. Hvorfor lave de fejl, vi allerede har begået?

Lær, lær, lær

Dog er det ikke alle, der har muligheden for at tage af sted. Nogle må arbejde, andre gå i skole. Men her på denne hjemmeside, er der muligheder for alle – også dem, der er fanget af forpligtelserne. Vi har nemlig ikke kun artikler om rejseguides, vi har også artikler, som du kan lære fra, så du bliver endnu mere klar, når det bliver din tur til at se det hele.

Du kan nemlig ved hjælp af vores artikler blive klogere på tidszoner og en masse andre geografiske ting, som du måske ikke lære i skolen.

På den måde har vi forsøgt at gøre hjemmesiden relevant for alle. Vi vil ikke kun hjælper jer, der står og er rejseparate, vi vil også inspirere jer, der må vente lidt endnu. Vi vil opbygge et fællesskab, hvor vi alle arbejder sammen, og hvor vi alle samles om den samme interesse – nemlig rejserne og interessen for andre kulturer.

USA

Er du klar på en rejse til den anden siden af dammen? så kan du blive inspireret her.

Europa

Vi skriver om både de populære og mindre kendte destinationer i Europa

Asien

Klar til nye eventyr i østen? Vi skriver om destinationer i Asien